De Boer SPS is specialist op het gebied van interim & projectmanagement voor de ontwikkeling van industriële projecten. Van het ontwikkelen van een idee tot het efficiënt uitvoeren van een project en daadwerkelijke realisatie van een installatie behoort tot de mogelijkheden Naast eigen ontwikkelde expertise en ervaring, maken we gebruik van een uitgebreid netwerk van ingenieursbureaus, bouwbedrijven, installateurs. collega bedrijven en detacheringsbureaus om deze projecten te realiseren.

Project management is maatwerk

Elke fase van een project vraagt om een specifieke benadering. ln deze benadering onderscheiden we ons van andere bedrijven door het leveren van maatwerk. Een vertaling van een idee tot een eerste schetsontwerp vraagt natuurlijk een hele andere aanpak dan het bouwen van een nieuwe installatie volgens een strak tijdschema. De basis draait altijd om het creatief inzetten van mensen, kennis en middelen om te komen tot een optimaal resultaat.

Objectiefen onafhankelijk advies en project management

Belangrijk hierin is dat De Boer SPS altijd onafhankelijk opereert, waarin altijd Mens, Milieu a Omgeving centraal staan.Wij hebben goede relaties met andere bedrijven maar zijn in alle situaties onafhankelijk om te kiezen voor een optimaal resultaat voor u als klant. Op deze manier zijn wij altijd in staat om buiten de gebaande paden te denken en te opereren om zo samen met u de juiste oplossing te kiezen.

Bent u benieuwd wat De Boer SPS voor u zou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking.

De Boer SPS heeft een breed scala aan projectervaring. Voorbeelden van projecten zijn:

  • Idee, Ontwikkeling & Realisatie Bio Menthanol Plant (Bio_Methanol)
  • Realisatie Ondergrondse Gasopslag
  • Ontwikkeling & Realisatie Strategische olieopslag (Vopak_Eemshaven)
  • Idee, Ontwikkeling & Realisatie Terminal Upgrade