Rijden op groen gas (CNG) wordt steeds populairder vanwege de lage uitstoot van CO2 en nauwelijks uitstoot van andere schadelijke stoffen zoals fijnstof. Veel stedelijke transporten zoals bussen en stadsvervoer zijn inmiddels overgestapt op groen gas als brandstof en dat zal de komende jaren doorgaan. Inmiddels zijn er diverse tankstations waar aardgas en groen gas getankt kan gaan worden.

Wat zijn de toepassingen van LNG

Door aardgas of biogas af te koelen tot -160 Celsius, word gas vloeibaar. Dit product word LNG (Liquid Natural Gas) genoemd. Door het gas vloeibaar te maken, kan er veel meer gas worden getankt om zo de actieradius te verhogen en daarmee is het ook goed toepasbaar voor zware vrachtwagen en schepen. Bekijk ook onderstaande film om LNG beter te leren kennen.

Heel veel terechte vragen waarmee wij graag samen met u aan de slag gaan met als doel om morgen schoner, stiller en goedkoper te transporteren.

Wat doet De Boer SPS

De Boer SPS ontwikkelt, bouwt en exploiteert maatoplossingen voor de toepassing van LNG en LBG. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van leveranciers, mogelijkheden en toepassingen om uw vraag te vertalen naar een concrete business case waarbij we denken in oplossingen. Deze oplossingen zitten vaak in samenwerking, financiering, exploitatie en techniek.

De Boer SPS heeft een concept ontwikkeld waarbij op basis van betrouwbare kentallen naar uw mogelijkheden kunnen kijken. Past uw situatie niet in het concept dan kijken we of we een passend concept kunnen maken door de ontbrekende schakel toe te voegen. Vaak blijkt dat wij samen met u en een business case kunnen ontwikkelen waarbij De Boer SPS actief participeert met als gezamenlijk doel een schoner, stiller en goedkoper transport.

Voor wie werkt De Boer SPS

De Boer SPS verbindt bedrijven en biedt maatwerk oplossingen voor transportondernemingen, rederijen, havenbedrijven en exploitanten van tankstations die graag LNG in haar producten programma opnemen. Voorbeeld van installaties zijn:

  • Ontwikkeling van LNG distributie op een bestaand tankstation
  • Bunkertoepassingen van schepen
  • Huren van LNG installatie op eigen terrein
  • Ontwerp, realisatie en exploitatie van een LNG installatie bij u op locatie

Waarom De Boer SPS

Bij introductie van een nieuwe markt is elke business case uniek. Daarom is het belangrijk om deze onafhankelijk te benaderen. De Boer SPS denkt in oplossingen met een uniek basisconcept waarbij per situatie de mogelijkheden bekeken worden. Er zijn al mogelijkheden vanaf 1 truck of schip op LNG. Wilt u meer weten over de toepassing en mogelijkheden voor uw bedrijf: Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar onze werkwijze en aanpak.

Sheet_LNG

Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden en zijn ervan overtuigd dat transport op LNG en LBG de toekomst heeft. Zet u ook de eerste stap naar een succesvolle toekomst voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op. Samen op weg naar een schoner, stiller en voordeliger transport!